درخواست دبیرکل سازمان ملل درباره تصمیم اروپا علیه ایران تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود

زلنسکی: برای یک جنگ طولانی مدت آماده‌ایم، مثل اسرائیل

رئیس جمهور اوکراین می‌گوید، همانطور که رژیم صهیونیستی مدتها در جنگ زندگی می‌کند ما هم می‌توانیم مثل آنها برای مدتی طولانی در جنگ باشیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین در تازه ترین مصاحبه خود با اشاره به جنگ با روسیه گفت: ما آماده جنگ برای مدت زمان طولانی بدون از دست دادن افراد زیاد هستیم و قادریم تلفات را به حداقل برسانیم.

 

وی در ادامه رژیم صهیونیستی را در زمینه جنگ طولانی مدت مثل زد و گفت: مثل اسرائیل. ما می‌توانیم مثل آنها زندگی کنیم. اسرائیل هم در جنگ است. بستگی به نوع جنگ دارد.

 

زلنسکی که با کانال تلویزیونی «رادا» مصاحبه کرده، در پاسخ به سوالی درباره اینکه جنگ را به داخل خاک روسیه می‌برید نیز گفت: نه. من معتقدم این کار خطر بزرگی دارد که ما را بی نهایت تنها خواهد گذاشت.

 

رئیس جمهور اوکراین درباره مساله شبه جزیره کریمه گفت: می‌توان درباره غیرنظامی کردن شبه جزیره کریمه از سوی روسیه تلاش کرد، البته با ابزارهای سیاسی.

 

اظهارات زلنسکی در زمینه جنگ طولانی مدت درحالیست که زمزمه هایی مبنی بر کاهش حمایت نظامی غرب از این کشور به گوش میرسد. گزارش‌های رسانه‌ای اوایل تابستان امسال حاکی از امیدواری غرب مبنی بر این بود که کمک نظامی متداوم به اوکراین به دستاوردهای ارضی قابل توجه علیه نیروهای روسیه منتهی خواهد شد، اما با گذشت حدود سه ماه از ضدحملات اوکراین، ارتش این کشور نتوانسته به خطوط دفاعی روسیه نفوذ کند و بر اساس جدیدترین آمار وزارت دفاع روسیه، بیش از ۴۳ هزار نیروی خود را از دست داده است.

 

روزنامه وال استریت ژورنال از قول مقامات آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده بعید است در سال ۲۰۲۴ به اندازه میزانی که در سال ۲۰۲۳ به اوکراین تسلیحات داده است، کی‌یف را تغذیه نظامی کند./ فارس

ارسال نظر